Nyhet! Nybegynnerkurs på juniorleiren

I forbindelse med juniorleiren i Fredrikstad 29. juli - 3. august arrangerer NBF også nybegynnerkurs. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Kurset ledes av Sven-Olai Høyland, så opplæringen vil være i de beste hender. Alt opplegg ellers, som mat, overnatting og fritidsaktiviteter vil være felles for alle deltakerne.

Alle klubber oppfordres til å arrangere en kveld med lynkurs i bridge for ungdom som er glad i spill. De som syns bridge er gøy kan melde seg på juniorleiren.

Kanskje har du et barn eller barnebarn som har lyst å lære bridge?

Nyhet! Nybegynnerkurs på juniorleiren
Hva: Juniorleir 2012
For hvem: Alle juniorer, fra 9-24 år
Hvor: Gudeberg skole i Fredrikstad
Når: 29. juli – 3. august
Pris: 950,- inkl mat og alle aktiviteter
Påmelding: bridge@bridge.no
Nyhet: Nybegynnerkurs på juniorleiren! Ingen forkunnskap nødvendig.

 

     
   
     

 

Formålet med juniorleiren er å skape en sosial og god atmosfære som knytter vennskapsbånd og forhåpentligvis gir grobunn for økt bridgeinteresse. Godt samhold og vennskap har preget tidligere juniorleirer og slik blir det helt sikkert i år også.

 

Leiren blir ledet av Svein Ingar Sæther, Helge Bremnes, Olav Lillebuen og Sølvi Flo. Lars Eide har de siste årene drevet juniorleiren på en forbilledlig måte, men er i år forhindret fra å være med ettersom han leder juniorlandslaget i VM som går på samme tid. Målsettingen til årets ledere blir å komme så nært den standarden som Lars har satt som mulig.

 

På juniorleiren blir det arrangert bridgeturneringer i mange ulike former som single, par, imp, lag, lynbridge og hinder. Det blir også lagt opp til opplæring, fra nybegynnerkurs for de helt ferske til korte teoriøkter for de som er kommet litt lengre. Deltakerne på nybegynnerkurset får den beste instruktøren en kan tenke seg, idet Sven-Olai Høyland kommer til å lede dette.

I tillegg gjennomføres fritidsaktiviteter som fotball, bading m.m. En utflukt pleier vi også å gjennomføre. Dette blir felles for alle deltakerne.