Østfold og Follo

Rekrutteringskontakt i NBF ØSTFOLD og FOLLO:

 


SARPSBORG Bridgeklubb

Nybegynnerkurs i bridge 2018

Oppstart: Mandag 24.sept.kl 18.00. 10 mandager a 3 timer. 
Sted: Tindlund ungdomsskole,Greåker. 
Pris: 500kr for kurs og kursbok .Alle deltakere under 25 år gratis.

Det kreves ingen forkunnskaper, bare lyst til å spille kort!

Påmelding til kursleder Ivar Rotefoss før 18.sept. tlf 97767398, e-post: ivar.kristian.rotefoss@fibernett.net


NESODDEN Bridgeklubb

Starter NYBEGYNNERKURS

Vil du lære å spille bridge

Det høres kanskje litt høytidelig og uvirkelig ut å spille bridge i en bridgeklubb, hvis man ikke føler at man fullt ut behersker alle spillets finesser. La for all del ikke det skremme deg bort! Det er det i så fall bare du selv som taper på.

I en lokal bridgeklubb som Nesodden Bridgeklubb deltar spillere på alle nivåer. Blant de som spiller regelmessig i klubben vil du helt sikkert finne spillere som har det samme kunnskapsnivået om bridge som deg selv. Vi er ingen eliteklubb for de få, men roser oss selv av å ha medlemmer som hører hjemme i størsteparten av det bridgefaglige spekteret. Her vil du møte de medlemmer som ganske nylig har fullført et nybegynnerkurs - men også de som deltar i turneringer i større sammenhenger.

Forhåpentligvis har denne informasjonen inspirert deg til å ta Nesodden Bridgeklubb nærmere i øyesyn. Trenger du mer informasjon vil vi anbefale deg å sende en epost eller ringe til en i klubbens styre (se Styret) eller en fra Rekrutteringsutvalget (se RU medlemmer, nederst), eller ta kontakt med et medlem du kanskje kjenner fra før (Se medlemsoversikten eller resultatlistene).

Nesodden Bridgeklubb har opp gjennom årene avholdt mange bridgekurs for nybegynnere. Denne høsten har vi planlagt følgende aktiviteter:

1. Lyn-kurs i forbindelse med Bridgens Dag

På Samfunnshuset 03. september kl. 13:15. Kurset er gratis for alle.

2. Introduksjonskurs på 6 timer fordelt over to kvelder

Klokken 18:00-2100 19. og 26. september på Nesodden Videregående skole.

Formålet med dette kurset er å forstå de grunnleggende prinsippene for bridge og for den enkelte å beslutte om de vil bli med videre på Grunnkurs. Kurset er gratis for alle.

3. Grunnkurs på ca. 30 timer fordelt over 10 kvelder med start første uken i oktober.

Dette kurset gjennomføres i små grupper (ca. 8) og passer både for de helt uten kunnskap om bridge og de som har spilt litt tidligere. Avhengig av påmelding kan det bli flere parallelle kurs. Kurset krever noe egeninnsats fra studentene og det er viktig at man møter opp de aller fleste kvelder. Kurset består av mange spill som illustrerer kveldens tema. I tillegg er kursdeltakerne velkomne til å spille i C-gruppen på klubbens spillekvelder på tirsdager. Kurset er gratis for de under 25 år. Eldre deltakere betaler Kr. 400 som inkluderer lærebok og ‘hand-outs’.

4. Oppfølgingskurs

Oppfølgingskurs er en serie en-kvelds kurs som omhandler ett eller flere mindre temaer, f.eks utspill, spilleføring, motspill og (spesielle) meldinger.

Det er således ikke nødvendig å delta alle kveldene for å få utbytte av dette. Det vil bli kurs annenhver torsdag med oppstart torsdag 22. september på Nesodden Videregående Skole. Kurset passer for alle som har gjennomført grunnkurs. Men, også for erfarne spillere. Kurset er gratis for de under 25 år. Eldre deltakere betaler Kr. 50 pr. kveld. De som melder seg på vil få SMS varsel dagen før kurset og bekrefter eventuell deltagelse gjennom å svare på SMS. Påmelding medfører ingen binding til deltakelse.

Påmelding:

Kurs 1 ovenfor krever ingen påmelding. For de øvrige kursene kan påmelding sendes en av medlemmene i rekrutteringsutvalget:

Einar Visnes / einar.visnes@yahoo.no / 908 47 160
Ane Haaland / ane.haaland@gmail.com /907 33 742
Morten Brataas / brataasmorten@gmail.com /915 30 418

Vi holder til i kantinen på Nesodden Videregående Skole og spiller hver tirsdag fra klokken 18:15. Stikk gjerne innom og ta en prat hvis du er nysgjerrig.
Vi har som regel både en A, B og C-pulje. C-puljen er et tilbud til helt ferske spillere som ennå ikke føler seg helt trygge på å spille turneringsbridge. Her vil det kunne snakkes i kortene, og det vil være noen litt mer rutinerte med som kan gi instruksjoner. Spilling i gruppe C er gratis, og det vil være en veileder til stede.

Velkommen!

For mer informasjon: www.nesoddenbk.com/

 

Moss BK

Starter kurs våren 2016.

Kontaktperson: Tor Tollefsen tlf. 926 56 893 torantontoll@gmail.com


BK Tempo (Halden)

Holder jevnlig kurs. Kontaktperson: Odd Roger Nielsen tlf.941 97 193


Soon BK

Holder kurs kontinuerlig og tar fortløpende imot påmeldinger til kurs.

Kontakt Kjell Aalandslid  kjeaalan@online.no eller mobil 419 21 168


KOLBOTN Bridgeklubb

Starter NYBEGYNNERKURS på tirsdagskvelder med oppstart 2. februar 2016.

Sted: Kantinen i Skatt Øst, Schweigaardsgate 17 - Oslo. Gratis parkering.

Lynkurs starter også opp noe senere i Hareveien 10 på TÅRNÅSEN, og går over 2 kvelder, sannsynligvis oppstart mars 2016.

Kontakt: Einar Knutsen tlf: 959 61 369