Et innlegg fra bloggen Rekruttbloggen Rekruttbloggen

Skolebridge uke 2: 1 down - 6 to go

Nær 300 elever i Rana kommune får denne uken sitt første møte med bridge. Mo BK og Båsmo BK samarbeider, og satser skikkelig på å få rekruttert mange nok unge spillere denne uken til å starte en egen juniorbridgeklubb. 

14 frivillige stiller som medhjelpere, og Elisabeth Solum og Kurt-Ove Thomassen forteller at de har mange flere på blokka som de ikke har spurt ennå, for alle de har spurt har vært så positive og sagt ja!

Neste onsdag har juniorbridgeklubben sin første spillekveld, og man kan trygt si at arrangøren er spent på hvor mange som dukker opp! Alt fra worst case scenario (ingen kommer), til best case scenario (100 stykker kommer, og det er ikke plass til alle i lokalet) er diskutert.

Klubbene har gjort et grundig arbeid, med brev til foreldrene (pdf), og oppslag i klasserommene. Til sommeren sponser klubbene deltakelse til alle medlemmene på sommerleiren i Drammen.

I dag var det 48 elever på Utskapen barne- og ungdomsskole som spilte (lyn)bridge for første gang, og i 4.-7. klasse var det et unisont "JA!" på om bridge var gøy. I morgen er det Ytteren barneskole og Båsmo barneskole som skal få en introduksjon. Vi gleder oss!

Kommentarer

Dette er helt fantastisk bra tiltak. At bridgeklubbene i Rana dekker alle utgifter til juniorleiren viser at det er smarte folk som styrer i disse klubbene :)

Totalt 1 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.