Spillerlenke svarhåndas andre melding

På tirsdag kl 18:00 inviterer vi til treningsturnering med tema svarhåndas andre melding. 8 spill, 9 min/spill.

Etter spillingen får deltakere lenke til video med gjennomgang av to av spillene. Gjennomgangen passer nivå Spill Bridge 2/3. Turneringen koster 25,-/spiller. Alle velkomne! Er du rutinert spiller er dette en fin anledning til å invitere med en mindre rutinert spiller i klubben. 

Spillerlenke

Spillerlenke treningsturnering

Tirsdager kl 18:00 arrangerer vi turnering med tilpassede spill. To av spillene blir gjennomgått på video, og alle som spiller turneringa får lenke til videoene rett etter spillingen. 

Det koster 25,-/spiller (vippses til #682352), og det er makkergaranti (sett deg på høyeste bordnummer om du søker makker). Er du rutintert spiller? Dette er en utmerket anledning til å invitere med deg en litt ferskere spiller i klubben.

Tirsdag 21. februar, spillerlenke

NB! Ingen klubbpoeng pga ikke tilfeldige spill.

Hva melder vi som svarhånd?

Når makker har åpnet meldingene, hvordan tenker vi som svarhånd?

Det er tema for neste spillekveld som blir tirsdag 15. februar kl 18:00. 8 spill, og videogjennomgang av to av spillene med en gang turneringen er ferdig. Turneringen koster 25,-/spiller, som vippses til #682352. NB! Ingen klubbpoeng ettersom turneringen har tilpassede spill. 

Gjennomgangen passer de som er på ca Spill Bridge 2 nivå. Turneringen er åpen for alle. Er du rutinert spiller kan du gjerne invitere med deg en mindre rutinert spiller.

Spillerlenke

NT-melding og dobbeltfinesse

Her er en gjennomgang av to av spillene fra turneringen tirsdag 8. februar: 

 Stayman og invitt 

Overføring, invitt og hjemgang via dobbeltfinesse

Turnering med videogjennomgang

Nivået på gjennomgangen passer Spill Bridge 2. Alle velkommen! Rutinerte spillere kan gjerne invitere med seg noen ferske fra klubben. 8 spill, koster 25,- som vippses til #682352.

NB! Ettersom det er tilpassede spill deles det ikke ut mesterpoeng i turneringen.

Spillerlenke