Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

U26 på BBO klokka 13:30

I dag spilles de tre siste kampene i grunnspillet i den eldste klassen i Ungdoms-VM. Før dagen starter ligger Norge på femteplass med tilsynelatende veldig sikker margin ned til niendeplassen. Likevel har våre gutter alt å spille for. De som gjør det best i grunnspillet får nemlig fordelen av å velge motstander til henholdsvis kvart- og semifinale. Sverige leder foran Polen, Nederland og Kina, men Norge har kort vei opp. Med en god siste dag er det mulig å klatre helt til topps.

Kaptein Lars Eide har sendt følgende rapport etter grunnspillets nest siste dag:
"Dagen i dag er jeg rimelig godt fornøyd med selv om det fortsatt gjøres slurvefeil. Jeg anser at vi nå nærmest er klare for sluttspill når 3 kamper gjenstår i morgen. De blir viktige med hensyn på hvem som skal bli vår motstander i kvartfinale og forhåpentligvis semifinale. Sverige anser jeg som VM-favoritt og Polen er slik jeg ser det hovedutfordrer nummer to. Tror det skal bli spennende dager resten av uka. Følg med!"

Norge spiller mot svakt plasserte Canada i dagens første kamp, mens Kina er motstander i midtkampen før dagen avsluttes mot hollenderne. Norge avslutter altså mot to av lagene de har like foran seg.

Kampen mot Kina klokka 13:30 vises direkte på BBO. Det er foreløpig ikke bestemt hvilke kamper som overføres i siste runde klokka 15:50. Norge skal spille mot Nederland, motstanderen fra VM-finalen for to år siden, så det vil overraske meg litt om ikke denne kampen blir vist.

Du kan følge Norges kamper direkte spill for spill, enten de vises på BBO eller ikke.

Running scores

Scorecard Norge - Canada (10:00)

Scorecard Norge - Kina (13:30)

Scorecard Norge - Nederland (15:50)

Heia Norge!

Jentelaget får for øvrig sjansen til å nyte en fridag før sluttspillet tar til i morgen. Motstander i kvartfinalen er USA.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.