Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Stortap mot Nederland (oppdatert)

Det ble dessverre stortap for de norske jentene i dagens VM-semifinale mot Nederland. Da Nederland ledet med 121 IMP etter de tre første settene bestemte det norske laget seg for å takke for kampen før det siste settet. Det var greit å slappe av litt og etter hvert starte å rette fokuset mot morgendagens bronsefinale mot Indonesia. Der har Norge alle muligheter. De slo Indonesia med 25 IMP i grunnspillet og har dermed med seg en positiv carryover til morgendagens kamp.

Nederland var relativt klare favoritter mot Norge, så det er ingen stor overraskelse at seiersmarginen ble såpass stor. Når man spiller knockout og ligger veldig langt bak kan man ha lett for å bli litt sløve mot slutten når kampen virker å være avgjort. Heldigvis starter vi med blanke ark i morgen.

Nederland møter Australia i finalen. Kampen om medaljene starter klokka 10 i morgen.

Kaptein for det norske jentelaget, Sven-Olai Høyland, oppsumerer dagens kamp og ser fram i mot morgendagens bronsefinale mot Indonesia på følgende vis:
"
I dag var vi sjanselause mot Nederland. Dei spelte godt og hadde i tillegg stang inn på ein del spel. Sidan vi låg under med 121 IMPs før siste sesjon, ga vi opp for å sjå framover til bronsekampen. Mot Indonesia startar vi med 11 MPs forsprang frå round robin. Jentene er lystne på medalje, så eg trur det blir ein jamn kamp der vi dreg lengste strået."

Det er rette innstillinga! La oss håpe Sven-Olai i tillegg til å være en god bridgelærer og mentor for jentelaget også er sannspådd. Det ville være fantastisk om jentene får med seg medalje hjem. Lykke til, vi er mange som heier på dere!

Resultater semifinaler Jenter


Kaptein Sven-Olai Høyland har tro på norsk bronse.

Ellers kan det nevnes at Norges overmenn fra gårdagens kvartfinale i U26-klassen, Sverige, i dag fikk bank av Polen i semifinalen. Polen møter Kina i finalen etter at de til slutt gikk seirende ut av en svært jevn batalje mot Nederland. Hollenderene må kjempe mot svenskene om bronsemedaljene.

Resultater semifinaler U26

I U21-klassen gikk Italia og Nederland seirende ut av hver sin semifinale i dag. De skal kjempe om gullet i morgen, mens Tyskland og Hong Kong skal kjempe om den siste pallplassen.

Resultater semifinaler U21

Norge U26 deltar i Board-a-match-turneringa (BAM) for de utslåtte lagene og ligger foreløpig på niendeplass.

Resultater BAM

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.