Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Storseier mot Estland!

I åpen klasse er Norge tilbake på vinnersporet etter den blytunge morgenkampen mot Frankrike. Først ble Serbia slått med 12 VP mot 8. Deretter ble det en deilig storseier mot Estland. IMP-sifrene 47-4 gjør at Norge får med seg 18,44 vinnerpoeng fra kampen. Nå er laget ikke mer enn drøyt 3 vinnerpoeng bak den viktige syvendeplassen som gir VM-plass. Det spilles en kamp til i kveld før det hele avgjøres med tre kamper i morgen lørdag. Vi håper på en god avslutning!

Følg kveldskampen mot Tyrkia
Running sores

Damene og veteranene har spillefri i kveld. I disse to klassene gjenstår det tre kamper som spilles i morgen.

Det norske damelaget har i dag møtt tøff motstand og poengsankinga har ikke vært all verdens, men heldigvis fikk de med seg en seier mot Tyskland i siste kamp. Avstanden opp til den viktige syvendeplassen er nå 10 poeng. Det er mulig å hente inn med en perfekt avslutning i morgen. Kom igjen, jenter. Vi heier på dere!

Veteranlaget har spilt middels i dag og har dessverre så mye som 21 poeng opp til sjetteplassen som gir VM-billett før de tre siste kampene. Man skal aldri si aldri, men dette ser tøft ut. Karene er rutinerte så vi håper de får full klaff i morgen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.