Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Opptur for veteranene

I dagens første kamp ble det en solid opptur for veteranene. De slo til med 50-8-seier i den særdeles viktige kampen mot Bulgaria, og fikk dermed med seg 18,33 VP. Med det resultatet er laget svært nært å sikre en VM-billett til neste års VM i Kina. Bulgaria lå nemlig på niendeplass før kampen, omtrent 10 VP bak Norge.

Norge er nå oppe på femteplass, og har 24 poeng ned til niendeplassen.

Det ble forøvrig store endringer på resultatlists. Irland og England lå omtrent likt på andre- og tredjeplass før runden. Begge to gikk på stortap, så Norge har gått forbi begge disse lagene. I skrivende stund er det Danmark og Polen som innehar sølv- og bronseplassen. For Norge er avstanden opp til medalje nå knapt 4 VP. Her har de fortsatt muligheter for sølv eller bronse! Frankrike har i praksis vunnet denne klassen.

I åpen klasse gikk Norge på et knepent tap mot England. De knappet likevel inn på avstanden opp til lagene foran da både Israel og Russland tapte mer. Nederland knappet et par vinnerpoeng inn på Norge. Nå er avstanden ned til fjerdeplassen på rundt 11 VP.

I dameklassen ble det dessverre stortap mot Skottland. Norge fikk bare med seg halvannet vinnerpoeng etter IMP-sifrene 18-62. Dessverre gikk også de andre resultatene mot Norge da de fleste lagene som ligger i nærheten av Norge på tabellen tok store seire. Norge er nede på fjerdeplass med ti poeng opp til Danmark, som nå har overtatt tredjeplassen. Dessverre har også avstanden ned til den lite ettertraktede niendeplassen skrumpet inn til 9,5 VP. Vi får håpe jentene rister av seg skuffelsen og reiser seg i neste kamp mot Island!

Heia Norge!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.