Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Matchpoints

I andre sesjon av Mix-turneringa i Ungdoms-EM dukket følgende spill opp. Vi skal se hvordan Sofie Græsholt Sjødal og Christian Bakke sørget for å beholde nesten alle poengene på spillet.

Motspillet startet bra for de norske spillerne med kløver 8 ut fra Sofie i syd. Christian vant med tieren før han fortsatte med sin single hjerter. Syd kom inn og kunne spille kløver gjennom bordet en gang til. Nord vant med knekten før han fortsatte med esset og nok en kløver. Spillefører stjal med tieren og fortsatte med en ruter til kongen i bordet. Fortsettelsen var hjerter konge som både nord og spillefører kastet ruter på.

Spar dame stakk Christian med esset og tok med det forsvarets femte stikk. Fortsatt måtte han få to stikk til for sin gjenværende trumfbeholdning kn862.

Dermed to beit og 300 inn for Christian og Sofie. Det er en deilig score i parturnering, spesielt når det ikke står særlig mange stikk hverken den ene eller den andre veien. Belønninga var 96 % score på spillet.

Etter andre sesjon lå Sofie og Christian på en finfin andreplass. To sesjoner rundt middels etter det gjør at de har falt noen plasser tilbake, men fortsatt er medalje godt innen rekkevidde. Plasseringa har ikke så mye å si tidlig i turneringa. Det viktigste er at man henger med.

Vi håper på en bra sistesesjon i dag og en innbringende dag i morgen. Det er da det skal avgjøres. Lykke til!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.