Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Klare til start

Da er alle de norske spillerne i åpen klasse på plass i Herning og klare til innsats i morgen, mandag 24.6. Det er bare to kamper den første dagen, men blir en knalltøff første dag for nordmennene, som starter mot vertslandet Danmark og deretter møter de regjerende verdensmestrene fra Sveits.

Kampen mot Danmark sendes direkte på BBO fra kl. 13.15, og Norge starter ventelig med Geir Helgemo - Tor Eivind Grude og Boye Brogeland - Christian Bakke.

Fire kamper sendes på BBO til enhver tid, og det virker veldig sannsynlig at også Norges andre kamp blir overført direkte. Kampen mot Sveits starter 16.00. Alle kampene går over 16 spill, som må være unnagjort på maksimalt 2 timer og 15 minutter.

For 25 år siden ble Norge nummer 3 i EM, og lagkapteinen den gangen var Einar Asbjørn Brenne, som nå sitter klistret til skjermen hver gang Norge er i aksjon. Han har satt opp et skjema til 13.64 VP i snitt, som han mener bør være nok til EM-gull. Vi vil forsøke å følge hans skjema, som forutsetter at vi slår de svake lagene forsholdsvis klart og spiller jevnt med det beste. 

Einars stalltips 24/6: 20 VP (Danmark, Sveits).

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.