Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

EM-bloggen 2014 åpnet!

 Hei og velkommen til EM-bloggen 2014!

Norge stiller med lag i alle tre klasser,  åpen-, dame- og senior, i EM 2014. Denne bloggen vil følge alle tre lagene, gi dere resultater, interessante spill, gode historier og reaksjoner fra spillerene rett etter kamper. Bilder vil det også bli, men helt uten "dagens antrekk", da landslagsdraktene nok blir en gjenganger.

Bloggen skrives av Allan Livgård. Jeg er ansatt i NBF som konsulent og er medlem av landslagstroppen for 2014. Dessverre var jeg ikke blant de uttatte til EM, men da er det desto hyggeligere at jeg får følge all action bak Norges spillere allikevel. Noen vil kanskje tenke at det er litt rart at en spiller som var aktuell for laget til EM skriver om de andre, men jeg kan love at jeg ikke skal være negativ eller bitter av den grunn. 

EM for nasjonslag skal i år spilles i Opatija, en liten kystby i Kroatia. Den ligger ca 2 mil fra Rijeka og ca 5 mil fra Pula. Undertegnede har tidligere spilt et universitets-EM i denne byen, riktignok uten videre suksess, men det skyldtes nok ikke stedet. Vakre omgivelser, sjøen rett utenfor hotellet og godt vær gjør at omstendighetene er de aller beste. 

Selve bloggen vil bli bygd opp slik at det vil være lenker til resultater, bulletiner etc i feltet til høyre. Dekning av den enkelte kamp, intervjuer, bilder osv vil ligge i bloggfeltet. Det er mulig å kommentere hvert enkelt innlegg, og det håper jeg så mange som mulig benytter anledningen til. Usaklige kommentarer forbeholder jeg meg retten til å fjerne. Underveis i EM tar jeg gjerne i mot hilsninger til spillerene og videreformidler disse.

I de neste innleggene vil det komme min vurdering av Norges sjanser til å kvalifisere seg for Bermuda Bowl og om noen av lagene kan ta medalje. Følg med videre...

Nysgjerrig på hvordan jeg ser ut?
Bildet er tatt fra en invitasjonsturnering i Ungarn 2014 hvor vi ble nr 2 etter Norges landslag.
F.v: Jan Jansma, Jan van Cleef, Allan Livgård og Terje Aa (Foto: Nils Kåre Kvangraven)

Kommentarer

Tusen takk Snorre!

Lykke til, Allan. Gleder meg til å lese det du skriver

Totalt 2 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.