Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Bilder fra premieseremonien

I kveld var det premieseremoni i Wujiang. Det var Sverige som fikk mest heder for sine to gull, i henholdsvis U21- og U26-klassen. Men det var også norske representanter på scenen. U21-laget skulle nemlig motta applaus for sin seier i B-finalen i Board-a-match-turneringa. Det ble ingen medaljer denne gang, men hver av spillerne fikk en pandabamse som et minne om innsatsen I BAM og turen til Kina. Det var godt med en opptur på tampen av oppholdet for U21-laget.

Alle de norske spillerne har høstet nyttige erfaringer i løpet av oppholdet. U16-laget har allerede kommet seg hjem, mens U21-laget tar fatt på den lange hjemreisen natt til søndag og jentelaget et døgn senere.


Sveriges U21-lag gikk til topps: Fra venstre Teo Bodin, Sanna Clementsson, Alexander Sandin, Erik Hansson, Castor Mann, Martin Löfgren (NPC) og Lars Nilsson (coach).


VM-gull til Sverige U26: Fra venstre Martin Löfgren (NPC), Adam Stokka, Mikael Rimstedt, Ida og Mikael Grönkvist, Simon Hult, Ola Rimstedt og Tom Gärds (coach).


Det norske U21-laget fikk premie for seier i BAM B-finale: Fra venstre Markus Lund, Simen S. Helgeby, Carl-Otto Curran og Arne O. Devik.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.