Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Ankommet Opatija

 Da har undertegnede ankommet Opatija etter å ha stått opp halv fem i dag tidlig for å rekke flyet. Men det gjør ingenting når det som møter én er et krystallblått Adriaterhav,  ca 25 grader i skyggen og 21 i sjøen. Det er ingen tvil om at de norske landslagene vil få noen flotte dager i denne perlen.

Opatija har ca 20000 innbyggere,  men folketallet mangedobles på sommeren når turistene inntar stedet. Strendene rundt Adriaterhavet består ofte av steiner, så her har man valgt å legge store steinblokker ut i vannet. Det gjør at man midt i byen har et flott baneanlegg. Langs sjøkanten er det også en tolv kilometer lang strandpromenade som forbinder flere små landsbyer,  og langs ruten er det flere flotte parker med sjeldne trær og blomster.

Det vil være en fin kontingent av nordmenn til stede, så om du vil oppleve det jeg er helt sikker på at blir en spennende innspurt i EM er det bare å ta turen. Jo flere som heier, jo bedre er det! Denne posten blir oppdatert med bilder når hotellrommet er klart og jeg får overført de fra kameraet. Senere i kveld kommer det også flere forhåndstips...

 Pratite zajedno! 

 
 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.