Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Veteran- og åpenlaget utslått

Dessverre ble både veteranlaget og laget i åpen klasse utslått da grunnspillet i OL ble spilt i dag. Damelaget er trygt videre til åttendedelsfinale og skal forsvare Norges ære de neste dagene.

Veteranlaget hadde sjansen til å gå videre til siste slutt. Før siste kamp var det ikke mer enn halvannet poeng opp til den viktige 16.plassen. Dessverre ble det tap mot Pakistan i siste kamp, mens Hong Kong vant sin siste kamp klart. Dermed endte Norge på den sure 17.plassen og er utslått av mesterskapet. På forhånd var det forventet at laget skulle ha gode muligheter til å gå videre, så 17.plass av 24 lag må sies å være noe skuffende.

Resultater

Laget i åpen klasse meldte seg på igjen i kampen om avansement med en solid dag i går. Likevel var laget avhengig av en god sistedag for å kunne gå videre da det var mange lage med i kampen om de siste sluttspillsplassene. Det ble stortap mot Latvia i morgenkampen, og da var det reelle håpet om å gå videre ute. I den aller siste kampen var det BBO-overført oppgjør mot England. Norge var uheldige på en del av de store spillene i denne kampen, og England vant til slutt med 17 IMP. Norge endte dermed på 9.plass i sin pulje.

Resultater

Monaco endte for øvrig på femteplass i denne pulja. Også Geir Olav Tislevoll, som spiller på New Zealand, er videre til sluttspillet fra pulje C.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.