Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Sterk dameseier mot Nederland

Det norske damelaget avsluttet tirsdagen med en sterk seier mot Nederland. Etter at nederlenderne vant 14 IMP på kampens fire første spill jobbet de norske spillerne seg gradvis inn i kampen. På kampens syv siste spill vant Norge 37 IMP uten at Nederland fikk noen. Da alle spill var sammenlignet var scoren 38-20 i norsk favør, noe som innebærer at Norge får med seg nesten 15 vinnerpoeng fra kampen. Godt jobba, jenter!

Åse Langeland er nå på plass i Wroclaw og skal spille siste del av mesterskapet sammen med Gunn Tove Vist. Gunn Tove kommer imidlertid ikke før om et par dager. Åse steppet inn for Gunn Helness og spilte en god kamp mot Nederland sammen med Ida Wennevold. Også Liv Marit Grude og Bodil Nyheim Øigarden gjorde sine saker bra. Godt jobba, jenter!

I dagens to første kamper ble det 18 VP mot Jordan og 7 VP mot Finland. Norge ligger nå på fjerdeplass i sin pulje. De åtte beste lagene går videre.

Resultater damer


Åse Langeland er på plass i Polen og bidro til seier mot Nederland.

I åpen klasse startet dagen på verst tenkelige måte da det ble stortap mot Monaco, med Tor Helness og Geir Helgemo på laget. Monegaserne spilte en solid kamp og tok vare på de sjansene de fikk. Det samme kan dessverre ikke sies om oss på det norske laget. Dermed stakk Monaco av med alle vinnerpoengene fra kampen.

Heldigvis reiste Norge seg på direkten og tok full pott i de to neste kampene mot henholdsvis Bosnia-Herzegovina og Kuwait. Dermed er laget med i kampen om sluttspillsplass igjen. Norge ligger foreløpig på åttendeplass med 99 poeng. Det er tett som hagl og mange lag kjemper om sluttspillsplassene. Monaco innehar den viktige femteplassen med 103 poeng. Fortsatt er vi bare så vidt over halvveis og det er enda mange poeng igjen å spille om. Det blir nok en spennende avslutning på uka.

Resultater åpen klasse

Veteranlaget spilte seg opp en plass etter litt over middels på dagen. Det ble seire mot Israel og New Zealand, men tap mot Brasil og Danmark. Laget har nå drøyt fem poeng opp til 16.plassen som gir avansement. Også i denne klassen gjenstår nesten halvparten av kampene. Med en habil avslutning bør det være veldig gode muligheter for norsk avansement.

Resultater veteran

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.