Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Slaktet av Frankrike

Dessverre ble stortap for det åpne laget i dagens første kamp mot gulljagende Frankrike. Det var ingen god kamp av det norske laget, mens franskmennene både spilte godt og var litt heldige på de store spillene.

I kampens femte spill meldte Boye og Espen 6 kløver. Kun hjerter ess manglet. Resten var potte tett og dermed 1370 til Norge.

I åpent rom var det litt mer action idet Thor Erik og Thomas sperret svært aggressivt for å gjøre det vanskelig for motstanderne. Det hele endte med at Frankrike meldte seg opp i 7 kløver.

Thomas doblet for å be om en annen farge ut, og Thor Erik måtte gjette hvilken av rødfargene han skulle spille ut. Han valgte dessverre ruter og da var det 13 enkle stikk.

Scoren 2660 ga 15 IMP til Frankrike. Om Thor Erik hadde truffet utspillet ville det i stedet blitt 18 til Norge. Hvilken forskjell!

I spill 9 satset Boye på at det sto storeslem og hoppet ukontrollert til 7 ruter. Han var avhengig av hjerteress hos makker, at trumfen skulle løse seg uten taper og at det var nok stikk. Det var ikke blink denne gangen. Motparten måtte få et hjerterstikk.

På det andre bordet stoppet franskmennene i 6 ruter, og vant dermed 14 IMP på spillet.

Totalt tapte Norge hele 4-65, 0-20 i vinnerpoeng. Men de andre resultatene var brukbare sett med norske øyne slik at det fortsatt er realisitisk å håpe på VM-plass.

I skrivende stund ligger det an til en knepen seier mot Serbia. Stå på videre, gutter!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.