Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Seniorene henger med i medaljekampen

Seniorlaget har igjen tre kamper av sitt mesterskap og ligger for øyeblikket på en 3. plass, men gullet er fortsatt innen rekkevidde. De startet dagen med en overbevisende seier mot Belgia, før det ble uavgjort mot Danmark og tilslutt et tap mot Ungarn. De tre siste kampene i morgen kommer til å avgjøre om Norge tar sin første medalje i seniorklassen.

Damelaget hadde en veldig tung dag med tre tap. Alle muligheter for medalje eller VM-plass er nå borte. Damene har igjen 9 kamper og må spille for æren. Vi vet at de kan bedre enn det de har vist i dette mesterskapet, så håper de benytter de 9 kampene til å vise oss hvor god bridge de kan spille.

Det åpne laget har hatt en middels dag. Det startet veldig bra med seier mot Monaco, som du kan lese mer om lenger ned i bloggen. Et ganske stort tap mot Russland fulgte, og det var uheldig siden det ser ut som om Russland også kvalifiserer seg til finalespillet. Dagen ble avsluttet med uavgjort mot Slovakia.

I morgen skal vi heie alt vi kan på seniorene. Det er også siste dag i innledende for det åpne laget, og de har igjen både Sverige og Frankrike som kommer til å gå videre. I de kampene er det viktig å ta mange VP.Mesterskapet arrangeres i en sportshall - flotte fasiliteter!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.