Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Resultater fra morgenkampen

I dagens første kamp fortsatte Norges lag i åpen klasse poengsankinga med storseier mot lederlaget USA. Alle som var tidlig oppe kunne følge veien mot 19,25 VP direkte på BBO. Også damelaget møtte USA 1 til BBO-overført oppgjør. Etter å ha tatt ledelsen tidlig, havnet de etter hvert kraftig bakpå, men heldigvis kom de til hektene igjen og fikk nesten buttet kampen. Etter å ha tapt med 4 IMP får de med seg knapt 9 VP fra kampen. Det kan vise seg å bli viktig når vi skal summere opp til slutt. I neste runde, som starter 07:30 norsk tid, kan du følge damenes kamp mot Japan. Veteranene tok en grei seier mot godt plasserte Frankrike i dagens første kamp. Håpet om avansement er ute, men de ønsker helt sikkert å gjøre det så skarpt som mulig i innspurten.

Under resultatrapporten kan du lese om spill fra kampen.

Åpen klasse, etter 19 av 23 runder:

Norge - USA 1 19,25 - 0,75 (IMP-score: 54- 3)

 

Dameklassen, etter 19 av 23 runder:

Norge - USA 1 8,80 - 11,20 (IMP-score: 33 - 37)

 

Veteranklassen, etter 19 av 23 runder:

Norge - Frankrike 12,80 - 7,20 (IMP-score: 37 - 27)

Her er spillet som sørget for at Norge fikk en flying start både i dameklassen og åpen klasse:

Dette er en sjanserik 6 ruter. I praksis står kontrakten om enten trumfen kan løses uten taper eller kløverfinessen går. Hvis det er en trumftaper er det behov for å bli kvitt håndas spartaper. Kløveren er den eneste farga som kan gi avkast, og i praksis spiller man på finessen om man må. Spillefører kan trumfe sin hjertertaper i bordet.

Amerikanerne stoppet i 3 grand, og dermed ble det 12 IMP til de norske damene.

Også i åpen klasse ble det slemsving til Norge da Boye og Espen meldte 6 ruter på følgende vis, mens USA stoppet i 3 grand ved det andre bordet:

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.