Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Mer VM-stoff

Jeg håper du har glede av å følge VM for nasjonslag her på Norsk Bridgeforbunds Mesterskapsblogg. Takket være at det overføres hele tolv kamper fra hver runde direkte på BBO har vi fått sjansen til å følge norske lag i de aller fleste rundene.

For de som ønsker mer VM-stoff skal jeg her komme med noen tips.

 • GeOs blogg
  GeO Tislevoll spiller Bermuda Bowl for New Zealand. Laget fikk en tung start på årets VM-turnering, men har spilt seg helt opp til tiendeplass. Med full klaff i avslutninga kan avansement være mulig. GeO kommer med oppdateringer på sin blogg hos Norsk Bridgeforbund.
 • Nils Kvangravens blogg
  Vår egen Nils Kvangraven, som spiller på Norges lag i åpen klasse, kommer også med oppdateringer på sin blogg innimellom spillinga i Wuhan.
 • Mesterskapsside hos Bridge i Norge med daglig VM-spalte
  Erlend Skjetne og undertegnede samarbeider om å publisere ei daglig oppdatering med spill fra VM på nettsidene til Bridge i Norge. Du finner lenke til dagens spalte under resultatene for den aktuelle dagen.
 • Bulletiner fra World Bridge Federation
  Hver dag gis det ut en fyldig bulletin i VM-byen med resultatoppdateringer, kampreferater og interessante spill. Bulletinen for neste dag publiseres rundt klokka 15.
  Bulletin 7 (lørdag 21.september)

Forhåpentligvis finner du noe av interesse. God fornøyelse!

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.