Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Følg Norges lag på BBO!

Torsdag blir det anledning til å følge Norge på BBO i to av kampene. I den første kampen som starter klokka 10:30 vises det åpne lagets oppgjør mot Belgia. I dagens siste kamp vises damelaget mot Tyrkia. Kampen starter klokka 16:50.

For laget i åpen klasse var gårdagen under pari. Det var på mange måter de forspilte sjansers dag. Unøyaktig spilling kombinert med mindre gode vurderinger holder ikke på dette nivået. Laget fikk med seg 12 VP mot Pakistan, 5 mot Island og 6 mot Japan. Avstanden opp til sjetteplassen er nå på 18 VP. Det gjenstår fem kamper, så det er fortsatt mulig å klatre. I dagens to siste kamper møter Norge Tunisia og Hong Kong.

Resultater


Du kan følge Lars Eide og hans mannskap på BBO mot Belgia kl. 10:30.

Damelaget hadde en solid dag i går. Først ble lederlaget Kina knust før det ble en ny solid seier mot Pakistan. I kveldskampen ble det uavgjort mot Japan. Laget ligger nå på andreplass.

Resultater

For veteranene ble ikke gårdagen riktig så god som vi hadde håpet på. Stortap mot India ble fulgt opp av en oppløftende storseier mot Polen. Deretter ble det en knepen seier mot Hong Kong før dagen ble avsluttet med stortap mot lederlaget USA. Nå er det over 20 VP opp til 16.plassen som gir avansement. Åtte kamper gjenstår, så det er fortsatt muligheter med en god avslutning.

Resultater

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.