Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Det ser bra ut før siste runde

Etter at nest siste runde i EM ble unnagjort onsdag formiddag ser det lovende ut sett med norske øyne. Før mesterskapets siste dag var målet medalje til laget i åpen klasse og at både dame- og veteranlaget skal sikre topp åtte, og med det plass i neste års VM. 

I åpen klasse slo Norge til med storseier mot Frankrike samtidig som Italia, hovedutfordreren i kampen om bronsen, gikk på stortap mot gulljagende Sveits.

Dermed ligger Norge på tredjeplass før siste runde, og har mer enn 15 VP ned til Italia på fjerdeplass. Med andre ord et meget godt utgangspunkt som vi håper de tar vare på!

Både i dame- og veteranklassen ble det knepne norske tap, mot henholdsvis Frankrike og Sverige. Likevel ser det lovende ut med tanke på å sikre topp åtte i begge disse klassene. I dameklassen er det nesten åtte poeng ned til Irland på niendeplass og mer enn elleve vinnerpong ned til Estland på tiendeplass. For veteranene er det 9,5 VP ned til Frankrike på niendeplass.

Vi krysser fingrene for at det går veien for de norske lagene når de tar fatt på mesterskapets siste runde klokka 14:45!

Live resultater åpen klasse

Live resultater dameklassen

Live resultater veteranklassen

Norges lag i mixklassen har dessverre ikke hatt et godt mesterskap, og er ute av kamoen om VM-billett. De spilles tre kamper på avslutningsdagen av mesterskapet. I dagens første kamp ble det knepent tap mot Latvia.

Live resultater mixklassen

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.