Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Det drar seg til i Wroclaw

Det gjenstår nå en spilledag av grunnspillet i Wroclaw. For åpen klasse og dameklassen innebærer det to kamper i morgen, mens veteranene har tre kamper igjen.

Norges damelag har hatt et fint mesterskap så langt. Selv om de ble tre tap i dag ligger laget godt innenfor topp åtte som gir sluttspillsplass. Før den avsluttende kvalifiseringsdagen er damene nummer seks og har 29 VP ned til niendeplassen.
Resultater

Norges lag i åpen klasse hadde en god dag med 47 vinnerpoeng på sine tre kamper mot Belgia, Tunisia og Hong Kong. Det er mange om beinet i Norges pulje. Før de to siste kampene har Norge 169 VP og ligger på åttendeplass. Monaco innehar den viktige femteplassen med 182 VP. Det blir nok tøft for Norge å kjempe seg innenfor topp fem.

Men det som gir en ekstra sjanse er at den beste sekseren fra de tre puljene også går videre. Det er svært jevnt i kampen om å bli beste sekser. I Norges pulje ligger Island på sjetteplass med 170 VP, like foran Norge. I pulje A er India nummer seks med 171 VP, mens Irland i pulje C er beste sekser for øyeblikket med sine 173 VP.

Alt ligger til rette for en vanvittig spennende avslutning der det meste kan skje. Også New Zealand, med GeO Tislevoll på laget, er med i kampen om avansement. De spiller i pulje C og har 173 VP før de to siste kampene.

Norges veteranlag har hatt en fin dag og sanket 52 VP på fire kamper. Laget er nå innenfor topp 16 som gir plass i sluttspillet. Det er imidlertid jevnt også her og kun et halvt vinnerpoeng ned til Brasil på 17.plass. Norge trenger en god avslutning for å sikre avansement. Vi heier og håper det går veien!
Resultater


Rune (t.v.), Peter og resten av veteranene håper på sluttspill.
(Arkivfoto)

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.