NM for damelag 2024

NM for damelag 2024 arrangeres helgen 9.-10. mars 2024.
Spillested: Scandic Helsfyr Hotel i Oslo.
Starttidspunkt lørdag: kl. 10:30.
Premieutdeling: kl. 14:55 søndag.
Lagene tillates å ha spillere fra forskjellige kretser.

Hvis Norge kvalifiserer seg til European Champions' Cup via EM for nasjonslag 2024, vil vinnerlaget i NM for damelag være kvalifisert til Champions' Cup.Påmelding innen 5. mars 2024.

Deltagerne må være medlem av NBF i 2024 hvis de er norske statsborgere eller bosatt i Norge.

Epost sendt til deltagerne med viktig informasjon. 

Presidentens boblebridge:
Fredag kveld kl 20:30 arrangeres det en sosial turnering med morsomt format over 16 spill. Det spilles en slags robber med premiering i ulike kategorier. Høyeste totalscore premieres så dette er en fin turnering for de som bruker å få gode kort. Samtidig vil det være en del "vandrepremier" som vinnes av de som innehar aktuell premie ved turneringens slutt. F.eks vil siste meldte og vunnet slem vinne en flaske bobler. Siste stikk på ruter 7, doblet delkontrakt hjem og doblede beter på bok er eksempler på andre vandrepremier. Det blir latter og moro når disse vandrepremiene vandrer rundt i lokalet etter hvert som de bytter eier. 
Turneringen er gratis for de som bor på hotellet med bridgeavtale (helpensjon). 150 kr for andre (75 kr for junior). 

Arrangement:
Turneringen arrangeres som monrad lagturnering. Ti runder á ti spill.Festmiddag:
Lørdag kl 20:00 møtes vi til trivelig middag. Denne er inkludert for de som bor på hotellet med helpensjon. 
Det serveres en treretters middag.
Forrett: Ristet tomatsuppe med mini mozzarellaperler, sprøstekt jordskokk og pesto.
Hovedrett: Liveche kylling confit, søtpotetpurè, glaserte gulrøtter, brokkoline og poteter. Serveres med rosmarin- og rødvinssaus.
Dessert: Bær- og kremet vanilje sjokoladetartelett.

Økonomi:
Startkontingent: kr 3.000 pr. lag.
Startkontingent betales enklest på Vipps til #11161.

Hotell:  
Det er lagt opp til bestilling av hotell med helpensjonsavtale. Inkludert i prisen er 2 middager (buffet fredag kveld og 3-retters middag lørdag), 2 lunsjer (lørdag og søndag) og 2 frokoster (lørdag og søndag). Boblebridgen på fredag er også inkludert for de som har booket rom via helpensjonsavtalen. 

  • Enkeltrom med helpensjon: kr 1.690,- pr. døgn
  • Dobbeltrom med helpensjon: kr 1.370,- pr. person pr. døgn
  • Trippelrom med helpensjon: kr 1.296,67 pr. person pr. døgn
  • Firemannsrom med helpensjon: kr 1.235,- pr. person pr. døgn
  • Rombestilling. Frist for bestilling av rom med avtalen er 15. februar, men det kan være mulig å bestille etterpå ved ledig kapasitet. 
     

Reiser:
Det opprettes en egen reisestøttekasse på all startkontingent etter at arrangementskostnader er trukket fra. Prinsippene for generell tildeling av reisestøtte i NBFs turneringer gjelder (minimum reiseavstand for reisedekning osv.). For alle reiser trekkes det først fra den vanlige egenandelen på kr 400 per reise (kr 500 ved bil). Reisefordelingskassen utgjøres av startkontingenter fratrukket arrangementskostnader. Hvis totale reisekostnader (fratrukket den vanlige egenandelen) er lavere enn reisekassen, blir det ingen ytterligere egenandel. Hvis totale reisekostnader (fratrukket den vanlige egenandelen) er høyere enn reisekassen, beregnes det ytterligere egenandel på reisene. Den vil være en lik andel av de overskytende reisekostnadene, slik at størrelsen på egenandelen øker med reisekostnadeene.

Eksempel:
Reisefordelingskassen er kr 80.000. Totale reisekostnader etter fratrekk av vanlig egenandel er kr 120.000. Det vil si at reisestøtten blir 2/3 av disse reiseutgiftene. Eller at egenandelen blir 33,3 % av reisekostnadene utover kr 400 (500). Hvis en spiller i dette eksempelet har reiseutgifter på kr 1.600, trekkes altså først kr 400 i vanlig egenandel. Av de overskytende kr 1.200, trekkes 1/3 (kr 400 i egenandel), og det utbetales kr 800 i reisestøtte. En spiller med kr 4.600 i reiseutgifter får tilsvarende utbetalt kr 2.800 i reisestøtte etter fratrekk av kr 400 + kr 1.400 (1/3 av kr 4.200).