Gratulerer Frankrike, Italia og Polen

Frankrike vant dameklassen, Italia tok tilbake EM-tittelen (fra Norge) i åpen klasse og Polen avsluttet sterkest i veteranklassen. Tre verdige vinnere av hver sin klasse i årets EM i Ostende i Belgia.
Vi gratulerer!
De norske lagene skuffet ved bare å bli # 9 (damene), # 14 (åpen) og # 17 (veteran). Dermed kvalifiserte ingen norske lag seg for neste års VM i Nederland.
Les mer om EM på bloggen vår. Vi har også gjort en oppsummering av lagenes innsats på bloggen i dag.
Andre artikler om EM finner du på nettavisen.no/bridge.

Gratulerer Frankrike, Italia og Polen

Norge stiller som tiittelforsvarere i åpen klasse når EM for nasjonslag starter på St. Hansaften i Ostende. Det norske laget er helt nytt i forhold til de siste mesterskapene selv om Boye Brogeland også denne gang stiller for Norge, men nå med ny makker. Spennende blir det å se om laget likevel kan greie å hevde seg i årets EM. Målet er først og fremst å greie å kvalifisere seg til VM i 2011.
Det er også damelagets store målsetning for EM - kvalifisere seg til Venice Cup (VM) i 2011 for første gang. Laget har forberedt seg meget godt med jevnlige "samlinger"/treningskamper på BBO, og dette er kanskje det beste norske damelaget vi har stilt med i EM noen gang?!

EM for nasjonslag spilles i Ostende i Belgia fra onsdag 23. juni til lørdag 3. juli for dameklassen og åpen klasse. Veteranene starter først lørdag 26. juni. Norge deltar med lag i alle tre klasser. Nesten 90 lag deltar til sammen i de tre klassene, og det blir hard kamp om hvert poeng fra første stikk.
Norsk Bridgeforbund kommer også under dette mesterskapet å ha sin egen blogg med rapporter fra kampene, spill, bilder og morsomme historier - NBF Blogg (følg lenken). Dekning fra EM vil det også være i Nettavisen - se artikkelen Norge til EM som outsider (i åpen klasse). I hver runde vil det være "live-dekning fra flere kamper på BBO som du kan følge gratis.

Offisiell mesterskapsside med resultater, bulletiner og annen informasjon.

Nedenfor presenterer vi lagene, en del spill/motspill gjennomført av spillere på lagene og deres systemkort. Du finner denne  informasjonen ved å følge lenkene under. Datatrøbbel medfører at lenkene i øyeblikket ikke lar seg oppdatere - vi oppdaterer så snart som mulig.

Noen spill/motspill:

Systemkort åpen:

Systemkort damer: