Ovesen og Brandsnes vant NM Par

NM Par ble arrangert av Sandefjord Bridgeklubb helga 18. - 20.september på Komplett Arena med 52 par på startstreken. Jo-Arne Ovesen og Finn Brandsnes fra NBF Oslo vant turneringa klart, og kan dermed smykke seg med den prestisjetunge tittelen norgesmestere for par.

Ovesen og Brandsnes vant NM Par

Sølvmedaljene ble vunnet av Peter Marstrander og Rune Brendeford Anderssen fra Tromsø BK, mens Kai Jørstad og Ronny Jørstad fra NBF Telemark tok bronsen.

Resultatliste

Marstrander - Anderssen var i teten fra starten av turneringa, mens Ovesen - Brandsnes overtok ledelsen da dag to var halvspilt. Før den tredje og avsluttende dagen så det ut til at seierskampen sto mellom disse to parene. Etter en jevnt god avslutning vant Ovesen - Brandsnes til slutt klart.

En håndfull par var med i kampen om bronsemedaljene, men til slutt var det far og sønn Jørstad som trakk det lengste strået etter en god sisterunde.

Takk til Sandefjord BK som sto for et flott arrangement i fine lokaler på Komplett Arena. 


 
Pallen i NM Par 2015: Fra venstre Rune B. Anderseen og Peter Marstrander (sølv), Jo-Arne Ovesen og Finn Brandsnes (gull) og Kai og Ronny Jørstad (bronse).