Ny landslagssjef åpen klasse

 Norsk Bridgeforbund har fått ny landslagssjef i åpen klasse. Tolle Stabell overtar etter Christian Vennerød som gir seg etter 10 år som sjef. Tolle får «store sko å fylle». Gull i EM 2018 og bronse i VM 2019 er laget i åpen klasse sine prestasjoner i de siste mesterskapene.

Ny landslagssjef åpen klasse

 Etter en grundig prosess ledet av sportssjef Jon-Egil Furunes i nært samarbeid med styre, nøkkelspillere og administrasjon – der flere personer har vært vurdert til oppgaven – er Norsk Bridgeforbunds styre meget glad for å kunne presentere Tolle Stabell som ny landslagssjef i åpen klasse.

Tolle Stabell har representert Norge som spiller både i U26 og veteran. Han var med på lagene som tok 6. plass i EM med 40 års mellomrom i de to klassene (1978 og 2018). Av andre prestasjoner internasjonalt må vi nevne at Tolle var npc for vårt juniorlag som vant EM i 1980. På dette laget spilte blant annet Tor Helness og Glenn Grøtheim som begge to også spilte på Norges vinnerlag i Bermuda Bowl (VM) i 2007.

Nasjonalt har også Tolle satt spor etter seg med 8 titler totalt. Han spilte også på laget til Oslo 1 som vant 1. divisjon 2018-19. Tolle er leder av NBFs Domskomité. Daglig er han å finne på Regjeringsadvokatens kontor som assisterende regjeringsadvokat.

Tolle tiltrer som landslagssjef umiddelbart. Hans første oppgaver er å ta ut landslagstropp for den kommende sesongen og lag i åpen klasse til EM på Madeira i juni 2020. Vi ønsker han lykke til med spennende oppgaver og mesterskap!

Her er Tolle ved bordet i VM i Wuhan, Kina 2019 (Foto: Kristian Barstad Ellingsen)