Spill Bridge 2 - online bridgekurs starter 22. april

Onndag 22. april starter kurset Spill Bridge 2 på BBO. Kurset går tre ganger i uka man, ons, fre. 10 leksjoner, medlemspris er 390,- (ord. 690,-).

Spill Bridge 2 - online bridgekurs starter 22. april

Teori + praksis

Kurset går tre ganger i uka, mandager, onsdager og fredager fra kl 15.00-17.00. Hver leksjon er delt i to deler - først teori, og så spilletrening. Under teoridelen samles alle deltakerne ved et undervisningsbord, og foreleserne snakker og viser spill som passer til dagens tema. Deltakerne kommuniserer via vhat. Deretter er det 8 spill spilletrening i en lukket turnering eksklusivt for kursets deltakere med veiledning fra bridgelærer. Man trenger ikke makker for å delta - de som ikke har avtalt med noen før leksjonen starter, bruker makkertorget.

Les mer om kurset

Juniorlandslaget foreleser  

Foredragsholdere blir Sofie Græsholt Sjødal (sgs3) og Agnethe Hansen Kjensli (mixmaster), våre juniorverdensmestre i klassen U26W. Det er samme forelesere som på de to siste Spill Bridge 1 kursene. Hele laget U26W er involvert i arrangementet av kurset, og som blir sagt blir også oppsummert skriftlig i chat. Har du problemer med tekniske ting som f. eks. å få til chatten, melde deg på til spilletreningen e.l., så kan du få hjelp av brukeren SB2 kurs. 

Medlemspris for medlemmer av NBF - maks 80 deltakere

Kurset passer deg som nettopp har fullført et nybegynnerkurs, eller ønsker en oppfrisking/tette kunnskapshull. Kurset har en kapasitet på 80 deltakere. Kun 390,- for 10 leksjoner for medlemmer av NBF (690,- for de som ikke er medlemmer).

Les mer om kurset

Hvorfor så tidlig på ettermiddagen?

I disse tider med mye hjemmekontor håper vi at også de med jobb eller skole kan delta. Tidspunktet er valgt av flere grunner:

  • Dette er et tidspunkt der BBO er stabilt - vi risikerer ikke at treningsturneringen blir avbrutt pga kapasitetsproblemer hos BBO
  • Tidspunktet passer forelesere og arrangør - senere på ettermiddagen har man andre forpliktelser
  • Vi håper kursdeltakere vil delta i klubbens ordinære spillekvelder som ofte starter kl 18.00

For dem tidspunktet passer dårlig for, vil det by seg nye muligheter. Det er også mulig for klubber å få tilgang til kursmateriellet for å arrangere egne kurs for lokale deltakere.