Tråd: Dårlig resultatservice for krets-/klubbturneringer

« 
Forrige emne
|
|
Neste emne
 »

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
10. april 2011 14:11:19

Turneringswebben inneholder en lang rekke turneringer rundt om i landet. Invitasjon og påmeldingsdelen fungerer bra, men resultatservicen halter for å si det mildt.
Enten man bruker BK20000, SparTi eller Ruter blir resultatene fra alle turneringene lagt ut på nettet (nesten) umiddelbart. Men hva hjelper det, når det ikke opplyses i forkant hvor man kan søke på resultatene? Og innmeldingen til forbundskontoret svikter også. Idag er det sist oppdaterte resultatet under "FP turneringsresultater" Hortensmesterskapet - spilt 5.mars!

Det går naturligvis an å lete på krets- og klubbsider, men det bidrar gjerne bar til å øke stressfaktoren ytterligere. Kanskje en av ti ganger, finner man noe på den måten.

Idag er det Travbridgen på Biri som er kilde til denne frustrasjonen. En turnering med nær hundre deltagende par bør ha så stor informsjonsverdi for fler enn de som var tilstede at man sikret at andre også kunne få glede seg overi resultatene.

Turneringsarrangører generelt - skjerp dere!

Reply bottom


Reply top
12. april 2011 12:44:38

Når Ruter tas i bruk i fullt monn rundt i bridge-Norge og publiseringsløsningen på bridge.no er på plass (innen 1. juni), vil dette bli mye bedre, idet alle turneringer da kan rapporteres direkte til bridge.no og havner på den enkelte klubb og krets sin hjemmeside. Men det er altså et lite styke vei igjen før vi er der.

At det ikke er noen FP-turneringer på oversikten (http://bridge.no/Turneringsweb/FP...eringsresultater/Resultater-2010-11) etter 5. mars skyldes det enkle faktum at det ikke har vært noen FP-turneringer i perioden før Travbridge på Biri, som nå er publisert der.

Reply bottom


Reply top
12. april 2011 12:47:03

Angående Travbridgen, så ble den publisert på kretsens hjemmeside (http://nbfhedopp.no) dagen etter turneringen. Opplasting fra ruter til http://bridge.no med automatisk oppdatering blir et stort framskritt. Men det forutsetter at arrangørene tar seg jobben med å laste opp resultater rett etter turneringene.

Reply bottom