Tråd: Windows 10

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
09. august 2015 20:26:25

Jeg ble tatt litt på sengen av Microsoft i dag, men nå har jeg oppgradert Windows 7 på min hovedmaskin til Windows 10. Oppgraderingen gikk i og for seg veldig greit, men til tross for at maskinen er rimelig rask tok dette likevel over 3 timer.

Så skulle jeg kontrollere Bridgemate innstillingene og da ble det moro.

Bridgemate Control programmet var allerede oppgradert til versjon 3.1.2 og riktig ATEN driver (versjon 3.1.0.0 for Bridgemate 1) var allerede på plass. Men da jeg startet opp kontrollprogrammet med serveren tilkoplet fikk maskinen hikke og gjennomførte en ny oppdatering (såvidt jeg forstår likte den ikke driveren). Denne oppdatering tok iallfall en times tid ekstra, men så var omsider heldigvis alt i orden.

I løpet av de neste dagene skal jeg på tilsvarende måte kontrollere bridgemate 2 og undres allerede nå hvilke overraskelser som venter.

Den eneste overraskelsen ble at dette gikk unna uten noe problem i det hele tatt.

Men:
Konklusjon: Ikke forsøk dette like før kveldens turnering i klubben!
gjelder fortsatt!

Reply bottom


Reply top
11. august 2015 12:03:49

Blei litt nervøs av Sven sitt innlegg, og kan rapportere at for vår del fungerte Windows 10 oppdateringa utan problem av noko slag både i høve til Ruter og Bridgemate. Ingen spørsmål etter nye drivarar e.l. - alt funka "rett ut av boksen".

Men det er lurt å følgje Sven sitt gode råd å teste dette ut i god tid før turneringa di startar happy

Reply bottom


Reply top
15. desember 2015 12:23:40

jeg hadde heller ingen problem etter å ha oppdatert. Pcen min er fra 2009. Ikke tok det spesielt lang tid heller.

Reply bottom