Tråd: Turneringer ødelagt på grunn av feil i Bridgemate 2

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
24. juni 2015 09:07:36

Jeg etterforsker nå to tilfeller av turneringer som ble helt eller delvis ødelagt på grunn av feil i Bridgemate 2. Dessverre var jeg ikke selv tilstede i Kolbotn BK 16.juni da (foruten en rekke uregelmessigheter under oppstarten) bridgematen ved ett bord sendte inn resultatene fra turneringen 9.juni. Her klarte de å redde turneringen ved å taste inn de riktige resultatene direkte i Ruter i ettertid. Hvis andre har hatt lignende problemer er jeg interessert i opplysninger, men jeg er i tilfelle helt avhengig av at Bridgemate logg har vært aktiv slik at jeg kan få en kopi. For nærmere detaljer se min hjemmeside om programmet BMProLog.

OBS.: Det kan kanskje være mulig å hente ut loggen selv om man ikke har "aktivert" denne slik jeg tidligere har beskrevet:

Da må man gå inn på mappen:
C:\users\<brukernavn>\AppData\Local\Bridgemate Control\ og se etter BMProLog.log der.

(Hvis samlemappen "AppData" ikke vises må man gå inn på datamaskinens kontrollpanel, velge «Mappealternativer», «vis»
og velge «Vis skjulte filer, mapper og stasjoner»

Send gjerne hele filen BMProLog.log til meg med opplysning om hvilken dato tilfellet inntraff så kan jeg analysere videre derfra.

Ved siden av BMProLog.log vil det sannsynligvis også være en fil: ErrLog.log - jeg ser nå at jeg trenger begge disse filene!

Reply bottom