Tråd: Registrere singel spiller i en klubbturnering

« 
Forrige emne
|
|

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
31. oktober 2014 12:26:39

Jeg har forstått det slik at det ikke lar seg gjøre å få dette til i Ruter.
Vi spiller for eksempel 3 bord det møter opp en spiller uten makker og vi lar ham spille singel og sitter fast på bord 3 Øst og spiller med de som kommer der.
Dette er tapte penger til NBF og tapte klubb/kretspoeng til den aktuelle spiller.
Finnes det noen som kan ta tak i dette problemet?

Reply bottom


Reply top
06. november 2014 12:58:14

Hei Calle.

Det er ikke noe problem å registrere singelspiller i Ruter i dag. Bare opprett det antall bord det blir og i navnemenyen legger du inn navnet til singelspilleren og blankt hos makkeren.

Problemet foreløpig har vært at systemet da har regnet det blanke feltet som spiller, og dere har fått kr 10 ekstra i serviceavgift. Nå som det er innført en høyere serviceavgift for ikke-medlemmer blir dette enda høyere, da systemet nå vil regne blankt som ikke-medlem.

Vi ser på løsninger for å ordne dette. Det er sikkert at vi finner en løsning som gjør at serviceavgiften bare blir kr 10 i fortsettelsen også, men ser på IT-løsninger som automatisk trekker fra dette. I alle tilfeller kan det sendes en beskjed til NBF Administrasjon, så vil vi alltid trekke fra serviceavgiften for en spiller som ikke er tilstede.

Reply bottom


Reply top
06. november 2014 16:31:33

Ta for eksempel 6 par og 1 singel spiller Dvs 3 bord åssen får man denne spilleren til å sitte fast Ø-V på bord 3 i Ruter ?
Det er slik vi gjør det i dag og singelspilleren spiller med makkerne som skulle sittet Ø-V.

Reply bottom