Tråd: Når blir det mulig å publisere resultater fra Ruter på NBF-data

« 
Forrige emne
|
|

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
11. april 2011 22:18:05

Forbundet har fått tilgang til et nytt bridgeregnskapssystem, Ruter, og jeg har lastet det ned og sett nærmere på det. Her er det mye god funksjonalitet ser det ut som. Det som imidlertid mangler er publiseringsmuligheter på nettet, ala det vi har for BK2000. Det blir steinalder om vi skal tilbake til PDF eller lignende for å få publisert resultater på nettet.

Swan og publiseringsdelen der er tilpasset for en rekke land, men ikke for Norge. Før den tid vil det etter min vurdering være BK2000 som blir benyttet de fleste steder. Er det noen som har fått til noen publisering på nettet med FTP eller lignende lure ideer som de kan dele med oss? Jeg var i kontakt med en svensk konsulent som skal brukes i supportsammneheng, men han hadde ikke noe løsning på dette. Og er det noen i forbundet som kan si noe om når det eventuelt blir løst for norske forhold?

Reply bottom


Reply top
12. april 2011 10:55:02

Siste beskjed er at publiseringsløsningen vil være på plass til 1. juni.

Om du velger å bruke et FTP-program å publisere med, ser den enklese publiseringsfilen slik ut:

http://bridgekameratene.no/Resultater/2010-2011/2011-01-20.htm

Reply bottom


Reply top
13. april 2011 17:37:51

Som Are skriver over her så skal det være på plass til 1. juni. Da vil både hjemmesideløsning for klubbene og mulighet for å laste opp resultater direkte fra Ruter administreres fra en egen klubbinnloggingsside på bridge.no.

Inntil da kan du både bruke en innebygget FTP-klient i Ruter eller eksportere resultatlista som .htm fil. Så det finnes løsninger på det i dag, men alt blir mye enklere når vi snart får koblet alle delene sammen.

Vi kommer forøvrig også til å bruke Organisasjonsdagene til å presentere alt dette, og i tillegg ha en god innføring i hvordan man gjør det. Så dersom du vil lære hvordan alt gjøres er det bare å melde seg på!

Reply bottom