Tråd: Backup av turneringer

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
11. oktober 2017 11:08:10

Backup av turnering i Ruter (når man "rapporterer" turneringen) er en fin løsning dersom man skal overføre en turnering til en annen PC. Man legger da rett og slett backup-filen inn i innboksen som turneringen skal overføres/kopieres til før man starter Ruter på denne maskinen.

Dette skal gå fint, men vi har oppdaget et problem dersom backupfilen er en ZIP-fil (laget av Ruter). Det ser ut som Ruter da pakker ut filen(e) korrekt, men feiler i den videre prosessen. Løsningen har vist seg å være at man pakker ut ZIP-filen uavhengig av Ruter og plasser de utpakkete filene i innboksen før man starter Ruter.

(Det ser også ut som at det ikke nytter å forsøke om igjen dersom noe har gått galt ved første forsøk på å lese inn en backup-fil.)

Oppdatering 2.desember:

Det er nok dypere vann her. Jeg har nå hatt feilkjøringer selv om backupfilen er pakket ut. Den skal da bestå av en fil med type mdb og eventuelt en fil med type bws.

Det som kan skje (og har skjedd for meg selv ved første forsøk) er at det kommer melding om interne konflikter i databasen som forsøkes opprettet.

Jeg har sett litt på innholdet i en mdb-fil (det er rene tekstfiler) og fant at innholdet i denne overhodet ikke hadde noe med den aktuelle turneringen å gjøre.

Foreløpig har jeg veldig lite å gå på, men jeg er svært interessert i rapporter fra andre som forsøker å importere backupfiler til Ruter.

Reply bottom