and the decision is... Lillehammer

Etter en lang prosess har styret i Norsk Bridgeforbund inngått en samarbeidsavtale med Scandic Hotell Lillehammer fra 1. januar 2020. Avtalen innebærer at NBFs største arrangement vil arrangeres på Scandic Lillehammer Hotel.

and the decision is... Lillehammer

I 2019 mister NBF kompensasjon for bortfall av lotteriinntekter hvor vi har fått ca 400 000 kr per år. Samtidig har flere av sponsoravtalene i forbindelse med Marit Sveaas IBT utløpt, og styret så seg derfor nødt til gjøre tiltak for å kunne videreføre Marit Sveaas og generelt bedre rammevilkårne for turneringsdriften vår. 

Sentralt i forhandlinger rundt denne avtalen har Rune Hauge og Johnny Holmbakken stått, og NBF takker begge to masse for jobben de har gjort. 

Avtalen er verdt over kr 1.000.000 for NBF per år fordelt på flere ulike punkter:

  • Gratis spillelokaler (på selve hotellet - også stort nok til festivalen)
  • Gratis rom til stab
  • Kickback på all overnatting på Scandic Lillehammer Hotell i forbindelse med våre arrangement
  • 50 gratis barterrom utenom arrangement
  • Direkte sponsorbidrag

Avtalen innebærer også reduserte priser på overnatting for deltakere på arrangementene og fordeler for alle medlemmer i Scandic's kundeklubb.

Uten denne avtalen ville ikke NBF kunne videreført Marit Sveaas IBT, og det gir oss en stor forutsigbarhet i forhold til planlegging av arrangement. Samtidig vet vi også at mange av være medlemmer ser veldig frem til å komme tilbake til Lillehammer, så slik sett var det vinn-vinn. 

Booking av rom på hotellet gjøres med egen avtalekode for hvert arrangement - og allerede under årets festival åpner vi for booking neste år! Følg med. 

Noen bilder av hotellet:

Kongressalen 


Hotellets spaavdeling


Hagen med svømmebasseng og flotte terrasser