Stor interesse for Tenerife - viktig info (oppdatert 25/3)

NBF Bridge for Alle har mottatt følgende melding fra våre "bridgehoteller" på Tenerife:
Det er dessverre ikke lenger mulig å bestille rom bare med frokost på våre hoteller på Tenerife i november 2024 og januar 2025.
I november 2024 og januar 2025 er det fortsatt ledige rom, men enkeltrom i januar kan nå bare skaffes på Gran Costa Adeje.
Dobbeltrom i januar kan skaffes på Fañabé, Gran Costa Adeje og Victoria, men det er ingen ledige rom lenger på GF Isabel.
Informasjoner om festivalene finner du i brosjyrene på www.bridgeforalle.org.
 

Stor interesse for Tenerife - viktig info (oppdatert 25/3)

Fortsatt stor interesse for Bridge for Alle Tenerife. Til tross for at vi bare er i mars, har vi fått så mange bestillinger til hotell GF Isabel i januar 2025, at vi dessverre ikke kan skaffe flere leiligheter på dette hotellet.
Vi har imidlertid fortsatt god plass på de 3 andre hotellene i januar 2025, og minner om at bestillinger mottatt før 31. juli får 15% rabatt på romprisene i brosjyren både for festivalen i november 2024 og januar 2025.
I november er det god plass på alle hotellene. Festivalen i november starter mandag 11. og vi holder på i 2 uker med samme innhold som i januarfestivalen. Dvs. daglige bridgeturneringer i 2 puljer (ikke søndager), temabasert undervisning flere dager per uke, quiz og hjernetrim, samt bridge-pub hver kveld. Brosjyrer og øvrig informasjon på www.bridgeforalle.org.