NM Par 2019 - info om buss, sideturneringer og juniorleir

Storefjell 1001 Resort Hotell og NBF Buskerud er vertskap for NM Par 2019. De satser stort og arrangerer både sideturneringer med fantastiske premier samt egen juniorleir ved siden av parfinalen.  

NM Par 2019 - info om buss, sideturneringer og juniorleir

I tillegg vet vi fra et utall år med bridgeturneringer på Storefjell at dette er så bra som det kan få blitt: flotte omgivelser, bugnende matbord, glimrende spillelokaler og trivelig vertskap. Så det er vel verdt en tur til Storefjell fra 19. - 22. september - uansett om du skal spille parfinale eller ikke!

Viktig info: (all infoen under finnes mer detaljert på nmpar.com


GERD OG ANDRES NIBSTADS MINNETURNERINGER:
Storefjell stiller opp med flotte premier i de åpne sideturneringene som arrangeres lørdag og søndag. Eneste kravet for å kunne vinne gratis opphold under BfA Storefjell 2020 er at man deltar i begge turneringene - de trekkes 12(!) vinnere som får hvert sitt opphold! I tillegg er det pengepremier. Søndag spilles turneringen som handikap, slik at alle har like stor mulighet til å vinne! 

 


JUNIORLEIR:
Under hele arrangementet er det juniorleir for alle under 25 år. Denne ledes av Sølvi Flo og Sven-Olai Høyland som har mange års erfaring fra NBFs sommerleir. Sven-Olai er i tillegg landslagssjef for vårt suksessrike juniorjentelag og europamester fra 2016. 

Hotellet stiller opp med fantastiske priser:

  • Barn 8-15 år på sovesal: kr 300 per døgn inkludert alle måltider
  • Ungdom 16-25 år på sovesal: kr 500 per døgn inkludert alle måltider