Best games ever - organisasjonsdagene 2011

NBF Organisasjonsdager samlet 120 deltakere til en variert og innholdsrik helg. Utvalg for medlemskontakt hadde satt sammen et spennende program.

Generalsekretær Rune Handal er svært fornøyd: ”Årets Organisasjonsdager går definitivt inn i historien som de beste så langt. Tilbakemeldingene er svært hyggelige og en spire til å lage enda bedre opplegg i kommende år."

 

Best games ever - organisasjonsdagene 2011

Rune Handal mener engasjementet  lover godt for fremtiden i norsk bridge: "Vi trodde knapt det var mulig å samle hele 120 deltakere en flott weekend i mai til ren organisasjonsutvikling. Kjempehyggelig – og det lover jo det aller beste for bridgens fremtid i Norge. Takk til alle deltakerne for at dere kom og bidro med flott stemning og stort engasjement."

Last ned dokumenter fra foredragene

 

         
   

Hva skal vi gå på i dag?

Et variert program og parallelle sesjoner gjorde det til tider vanskelig å velge. Blir det klubbens nye hjemmeside eller godt styrearbeid? Skal vi være hele søndagen på det nye regnskapsprogrammet Ruter, eller skal vi legge inn en sesjon om Sosiale Media?

 
         
   

Hvordan bli en bedre bridgespiller?

Tidligere landslagsspiller, juniorlandskaptein og nåværende leder av bridgelærerutdanningen, Sven-Olai Høyland, ga tips om hvordan gjenkjenne de viktigste spillene og forbedre sine resultater raskt - enten det gjelder par- eller lagturnering.

 
         
   

Hvordan løser vi dette?

En lydhør forsamling følger konsentrert med. Hva er beste fargebehandling med ED109x mot 8765? Er det forskjell på par og lagturnering?

 
         
   

Gi klubben en ny vår!

Nyutdannede klubbguider står klare til å veilede klubber landet rundt til å nå nye mål. Hva gjør vi bra, og på hvilke områder kan vi bli enda bedre? Klubbguidene veileder klubbene gjennom prosessen med å definere sine egne satsningsområder.

 
         

Takk til Allan Livgård og Tulla Steen Lybæk for flott foredragsholder til inspirasjonsforedrag og stø ledelse gjennom arrangementet. Vi håper helgen ga mye nyttig ballast og inspirasjon som fører til enda mer trivsel og bedre drift i våre bridgeklubber!