Trondheim vinnere av Norsk Skolemesterskap i bridge

Etter utrolig spennende innledende gruppespill, og finale mot Flekkefjord, kan vi kåre Trondheim: Ida Malene Andersen, Thomas Tøsse, Herman Ørn Walbye Mikkelsen og Alijan Nazari som vinnere av Norsk Skolemesterskap i bridge 2019/20. Norsk Bridgeforbund gratulerer!

Trondheim vinnere av Norsk Skolemesterskap i bridge

Avgjort i siste spill

Både finalen og bronsefinalen ble avgjort i siste spill! Etter 15 av 16 spill kunne det endt med omspill i begge kampene.Trondheim spilte støtt og godt gjennom hele turneringen, og ledet finalen med 1 poeng før siste spill. Flekkefjord måtte vinne siste spill for å sikre omspill. Spillet endte med en delkontraktssving til Trondheim, som dermed vant finalen.

Vinnerlaget

 

Sølvvinnere ble Flekkefjord:
Marius Dalemark Austad, Kevin Klungland, Einar Osen, Sebastian T. Nedland, Kristian Dalemark Austad, Anders Brogeland

Flekkefjords kaptein Jostein Austad sier at de hadde marginene på sin side flere ganger i turneringen, så alt i alt er de fornøyde med sølvmedaljen.

Lengste strå i bronsefinalen ble trukket av:
Høyland og Øygard ungdomsskole + Austrått barneskole med: Trym Rostrup Thuv, Abeku Oheneba Amoakoh Duah, Mathias Askø Høgestøl og Ask Kanek Pop Svendsen.

Mistet finaleplass på loddtrekning

Våre tanker går til Leirfjorden/Ura som endte likt med Flekkefjord i gruppespillet, spilte likt med Flekkefjord i innledende runder, og tapte finaleplassen på loddtrekning. De har mange gode år foran seg i skolemesterskapet, og vil komme sterkt tilbake seinere.

Se skolemesterskapets facebookside for oppdateringer fra turneringen og et spill fra vinnerlaget.