Skolemesterskap i bridge 30.-31. mai på Storefjell

Skolemesterskapet i bridge for 2019/20 blir på Storefjell Resort Hotel 30.-31. mai 2020 (i pinsen) online, på BBO. Vi ønsker nye og tidligere deltakere hjertelig velkommen!

Skolemesterskap i bridge 30.-31. mai på Storefjell

Om skolemesterskapet

Formålet er å stimulere til etablering av nye juniorbridgemiljø i Norge. 

I 2018 deltok 24 lag fra Lyngseidet i nord til Arendal i sør. Noen spilte sin aller første turnering, og andre har siden fått sin debut på landslaget.

En kortstokk og et kjøkkenbord 

Har du ett barn som er interessert i å lære bridge? Da trenger du bare et kjøkkenbord, en kortstokk og to venner for å komme i gang. Terskelen for å være med i skolemesterskapet skal være lav - man trenger bare å kunne det mest grunnleggende av meldinger.

 Alle deltakere i Skolemesterskapet 2018/19 samlet. 

Tid og sted

Dato: 30.-31. mai 2020 (Pinsen)

Sted: Storefjell Resort Hotel online, BridgeBaseOnline (BBO)

For hvem: 5.-10. klasse og videregående skole

Hvordan? Ideen er enkel: Hver bridgetrener lærer opp en gruppe på 4 barn. NBF stiller med opplæringsmateriell og oppfølging, og kommer gjerne på skolebesøk til klassen.

Interessert? Kontakt marianne@bridge.no

Les mer om skolemesterskapet 2019/20


Vinnere av skolemesterskapet 2018 var Lundehaugen/Iglemyr skole fra Sandnes. Her representert ved Sigrid Sandnes og Erleta Plana i dyp konsentrasjon over motspillet.

Hva koster det?

Reise og opphold med fullpensjon dekkes av NBF. Det er en egenandel på 200,-/pers i reise, og 150,-/pers i kost og losji i inntil to døgn. Ønsker dere å være lengre? Det er fullt mulig - man betaler da kost og losji selv for ekstra døgn.  

Storefjell-festivalen

Parallelt med skolemesterskapet er det Storefjell-festivalen i bridge. Gode priser, og mange bridge-aktiviteter.