Tråd: Vanskelig å finne frem

« 
Forrige emne
|
|

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
16. mai 2014 17:16:49

Hei,
nå har jeg forøkt å venne meg til de nye hjemmesidene, men må si at jeg fremdeles strever med å finne frem.
For eksempel klarte jeg ikke å komme til å legge inn dette nye emnet på annen måte enn at jeg valgte et gammelt innlegg i oversikten og derfra trikset meg frem til jeg fant en knapp med "nytt emne". Noe så enkelt som et valg for "forum" finner iallfall ikke jeg når jeg kommer inn på bridge.no?

Egentlig ønsker jeg å legge inn et spørsmål om Ruter og ny display funksjon, nå er jeg spent på om jeg klarer å navigere meg til å få til det.

Reply bottom


Reply top
26. februar 2016 18:09:48

Jeg klarer heller ikke å finne frem. Måtte søke etter forum. Ingen link fra forsiden, eller noen av menyene på forsiden.
Greit med en data på første innlegg også.

Reply bottom


Reply top
18. mars 2018 11:40:59

Jeg er heller ikke spesielt imponert over bridge.no, og har bare ved en tilfeldighet funnet ut at det var et forum her med flere emne-knagger. Og jeg regner meg som rimelig oppegående blunk

Nå ser det ut til at mye kommunikasjon skjer via Facebridge på Facebook, men det er vel ikke en offisiell kanal for NBF ?

Reply bottom