Tråd: Oppdatering?

« 
Forrige emne
|
|

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
23. november 2011 10:30:03

Skjønar at NBF-kontoret for tida må ligge nede for telling. NBF maser om kor viktig det er å delta i NM-lag og oppretter ei sak med link som lovar fortløpande oppdatering. Kva skjer? Saka ender på side 3 blant nyhetene og er ikkje blitt oppdatert på lang tid. Kva er dette for noko? Greit at det kanhende er unntakstilstand i NBF, men det går vel an å informere om det då på siden. Evt. fjerne saka om fortløpande oppdatering. Trur dette er skadeleg for deltakinga i framtida, dersom ein har ein så lemfeldig oppfølgjing av kva ein lover.

Reply bottom


Reply top
01. desember 2011 10:23:17

Det er jeg som mottar, registrerer og publiserer resultatene fra NM for klubblag. I uke 46-47 var jeg sykemeldt og fraværende. Sten sørget for at innkomne resulater ble registrer i mitt fravær. Og jeg sørget for å publisere resultater en gang under mitt sykefravær - i midten av uke 47. Nyhetssaken om oppdatering av resultater redigeres ikke jevnlig, da man finner resultatene via "Turneringsweb" og "NM for klubblag" på hjemmesiden. Jeg er enig i at det burde vært en nyhetssak om manglende resultatoppdatering på hjemmesidene.

Reply bottom