Tråd: Spiren - et positivt rekrutteringstiltak fra Oslo Krets

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
28. mars 2011 14:01:13

Et nytt tiltak i Oslo er Spiren – der begynnere hver onsdag kan trene sammen med langt mer rutinerte bridgespillere i en litt uhøytidlig turnering på Bridgesenter Vest.
Som representant fra Forbundet var jeg invitert til å være tilstede onsdag 15.mars.

Mitt inntrykk var entydig: Et utmerket tiltak som sikkert andre kretser kan bruke "blåpapir" på.

Se mer på hjemmesidene: http://www.bridgesenteret.no/. Trond Odin Rønnbeck svarer sikkert på spørsmål om opplegget.

Reply bottom


Reply top
03. april 2011 12:29:26

Er rimelig sikker på at vi må satse på tiltak der vi "spiller" nye inn i bridgen og tiltak for å ta vare på dem. Dette virker som et tiltak godt tilpasset for nye. GODT JOBBEThappy

Vi sliter veldig i Lyngdal for tiden med 3-4 bord, har satt ned et utvalg for "revitalisering av Lyngdal BK" men sliter litt med å få til engasjement hos medlemmene eller tilbakemeldinger på hva som skal til.

Vi vil forsøke å starte opp en torsdagsklubb den 28. april 5 kvelder framover i forsøk på å få de klubbspillerne som vi ikke treffer/ikke klarer å få inn i ordinær klubb til å komme. Helt utrolig hvor mange som har spilt bridge, var i et selskap i går og 2 av damene hadde spilt i Lyngdal. Noe mer usosialt hadde de ikke vært borti før, selve spillet synes de er veldig moro. Tror veldig mye ligger her, vi velger vekk klubbspillere utfra at vi anser oss som konkurransespillere?

Håpet med en torsdagsklubb er å lage en ramme hvor det sosiale gis en større plass. Klarer vi å tilpasse forholdene til breddebridge, vil dette også gjør seg utslag i pyramiden oppover.

Håper alle klubbene etterhvert bevisstgjør seg på hva de ønsker å få til og for hvem.

Reply bottom