Tråd: Bridge og poker hånd i hånd?

« 
Forrige emne
|
|

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
01. april 2011 08:11:20

Det er åpenbare fordeler for begge forbund ved en slik sammenslåing: Bridge når ut til en langt større og yngre medlemsmasse, og poker får en helt annen legitimitet når de blir anerkjent som tankesport. Leder i Norsk Pokerforbund, Hanna Nilsson, har søkt et slikt samarbeid lenge. For vår del vil det bli summer tilgjengelig for rekruttering og opplæring som vi i dag bare kan drømme om, og det kan være det som berger bridgen opp av bølgedalen. Sånn sett ser det lyst ut.

Likevel kan jeg ikke fri meg for å være litt skeptisk. Vil vi greie å fremme bridgen, eller vil vi drukne i den massive pokersatsingen? Det er dessuten bare et par år siden Lotteritilsynet behandlet om det skulle være lov å arrangere bridgeturneringer med premier, kan vi komme i samme situasjon igjen?

Reply bottom


Reply top
01. april 2011 09:08:45

Dette var en veldig komplisert sak... jeg tror jeg oppsummerer den greit ved å referere til dagens dato happy

Godt forsøk NBF! happy

Reply bottom


Reply top
01. april 2011 20:47:54

Skjønte at det var en spøk, men jeg syns den var dårlig. Hvorfor? Jo fordi vi har jobbet hardt for å overbevise bl.a. Lotteritilsynet om at bridge er et kortspill hvor resultatene ikke baserer seg på tilfeldigheter i den grad som de gjør i poker.

Reply bottom


Reply top
02. april 2011 15:07:38

Tenker de har humret godt på kontoret happy

Godt med litt frisk humor selv om denne var svært på kantenhappy . Du var kanskje litt tidlig å røpe aprilspøken, Aleksander.


MVH

Karl Olav

Reply bottom


Reply top
04. april 2011 08:26:22

happy Selvfølgelig bare en aprilspøk. Inger, bare de som går rett på blir så sinnablunk

Reply bottom


Reply top
04. april 2011 11:58:19

Marianne: Er ikke sint i det hele tatt, bare skuffa over tema som ble valgt for aprilspøken.

Reply bottom


Reply top
04. april 2011 23:14:59

Er vel nesten ingen grunn å kommentere mer, men klarer ikke å dy meg. Inger: er det mulig? Dette var en morsom spøk, utrolig at det går an å reagere negativt på den, og klare å gjøre slike seriøse koblinger, eller mistenke andre for å trekke feil konklusjoner basert på en morsom spøk. Så dumme er det ingen som er..

Reply bottom