Takk for meg

Antall kommentarer: 15, Sider: 1

Takk for friske meninger og stor innsats for norsk bridge, Snorre! Lykke til videre som syklende bestefar!

Hei Snorre,

Synest dette var nedslående nyheter, har likt å følge med på skriveriene dine. Det krever mye tid å være så produktiv som du har vært så jeg skjønner prioriteringen din godt.

Håper at en finner noen som er villig til å overta. Kanskje en maler som har ropt på at du skulle trekke deg kan bidra som "hodejeger":-)

John Helge

Hei Snorre. Takk for ditt store engasjement og innsats med NBF-bloggen. Det har alltid vært spennende å gå inn på siden din, og du kommer til å bli savnet av mange. Jeg håper at du snart får lyst og tid til å skrive om bridge igjen - Bridge-Norge trenger sin rikssynser! Lykke til som syklist, bestefar og bridgespiller.

Takk for innsatsen. Mitt største ønske som arvtaker er Siw Thoresen. Ei dame med sportslig innsikt,internasjonal erfaring og evne til å kalle ei spade for ei spade.

Synd og si.. men de av dere som kondolerer her,har nærsagt "aldri" bidratt i noen bridgediskusjon.. Det vi trenger er kraft,ikke sympati..

Takk, Snorre, for arbeidet du har lagt ned med en flott og aktuell bridgeside. Har flere ganger hver uke vært inne på siden og lest mange interessante artikler på denne bloggen. Trist at den legges ned, men skjønner du vil prioritere andre ting.

Leit å høre at du trekker deg.
Har kost meg med spalten din og kommer til å savne den og dine "på spissen meninger" selv om jeg ikke alltid er enig.
Lykke til som bestefar. Jeg tror prioriteringen er helt riktig:)

Takk for innsatsen !

Forbundet fortjener egentlig at det blir dødt her. Det er temmelig kjønnsløst å ikke reagere når en landslagssjef holder på slik han gjør - sjøl om det ikke er gjennom forbundets eget talerør. Personlig har je ingen trua på at det slutter her - og det kommer garantert ingen beklagelser for vaset som er blitt presentert.

Takk for innsatsen gjennom mange år. Forhåpentligvis blåser du liv i kristiansandsbk.org igjen - det må ikke nødvendigvis gå på bekostning av bestefarrollen. Trur je da.
Ses i klubben!

Hei Snorre,

dette var trist lesning, selv om jeg forstår prioriteringen. Spalten kommer garantert til å bli savnet. Personlig er jeg inne på sida minst 3 ganger daglig, det samme med Nils sin side. Så nå blir det dobbelt så mange "refresh" på Kvangraven.no fra denne kanten.

Regner med at du kommer sterkt tilbake om ikke så veldig lenge. Bridge-entusiasmen har en tendens til å vare livet ut, heldigvis:-)

Fila

Dette var en usedvanlig trist beskjed. Men jeg kommer til å huske deg som "Snorre - den uredde"

Dette var en overraskende og trist nyhet....
Om en er enig eller uenig med deg, så er det viktig å ha en talsrør der man kan skrike litt høyt og sette ting på spissen.

Noe av kritikken du har fått er nok berettiget, mens andre deler er urettferdig. Uansett har du fått for lite ros :)

Lykke til videre :)

En hjertelig takk til deg Snorre. Kommer til å savne dine levende kommentarer. Lykke til "bestefar"

Leit at du slutter, Snorre. Jeg kommer til å savne din stemme i ulike diskusjoner i Bridge-Norge, både de politiske og de bridgetekniske.
Prioritering er en krevende kunst, det ser ut som om du mestrer den godt.
Håper NBF finner en annen som kan ta over din rolle.

Hei Snorre!
Det var virkelig trist å høre at du trekker deg. Som du sikkert har forstått ble jeg så glad for at det endelig var en som tok opp juksing på BBO. Jeg har brukt mye tid og krefter selv på å avsløre juksemakere på BBO, men jeg innehar dessverre ikke kunnskapen som du og andre gode bridgespillere har mht statistikk o.l. Derfor tør jeg ikke å legge det ut på hjemmesiden min. Hadde håpet å kunne samarbeide litt med deg, men skjønner nå at dette ikke er relevant. Men takker deg for at du tok deg bryet verdt å ta opp juksing. Kos deg i bestefarrollen og ta vare på dine kjære. Godt du har fornuft til å prioritere :) Livet på BBO kan til tider være så tøft at det fratar nattesøvn o.l. i ukevis/månedsvis. Det har jeg kjent på kroppen selv.

Logg inn for å skrive kommentarer.