Trekning 1.-2. runde

Trekninga av 1.-2. runde i NM for klubblag er nå foretatt.

Oppdatering 11.10.18Et av trekningskortene (Høybråten BK 1) hadde stokka seg feil i bunken før registrering av kampoppsett. Det medførte at kampene 224-227 ble feil i forhold til det som faktisk ble trukket. Dette er nå korrigert i kampoppsettet.

I tillegg var det en del uheldige lag som hadde fått to bortekamper hvor det var enkelt å fordele hjemme-/bortekamper på en bedre måte. 5-6 kamper er derfor snudd i forhold til det opprinnelig publiserte oppsettet.

Det er fortsatt lag med to hjemmekamper eller to bortekamper, hvor det ikke er mulig å fordele disse på en mer "rettferdig" måte uten at det involverer mange kamper, i de tilfellene foretas ingen endring av hjemme-/bortelag.

De lagene som har to bortekamper i runde 1-2 har fordeler av dette i videre runder, hvis de kommer seg gjennom nåløyet til runde tre.

Trekning 1.-2. runde

Trekning, resultater (når de begynner å komme inn), kontaktpersoner og annen informasjon finnes på vår NM for klubblagside.

Frist for avvikling av kampene er søndag 9. desember. Fristen er absolutt, idet alle resultatene må være inne før 3. runde trekkes, ellers har vi ikke oversikt over alle lagene som går videre.

112 lag går videre til tredje runde; alle lag som vinner to kamper, og i tillegg de best rangerte lagene ut fra seierspoeng (SP - to for seier, ett for uavgjort (i IMP) og null for tap), deretter vinnerpoeng og til slutt IMP-kvotient.

Ta snarest kontakt med motstanderlagene og avtal tidspunkt for kampene.

Askeladdenprisen


Som i fjor er det premie til beste Askeladdenlag, i tillegg til at det trekkes noen ekstra premier blant alle Askeladdenlag.

Lag med minst én spiller som ikke tidligere har deltatt i NM for klubblag eller minst én spiller som ikke har oppnådd kløvernål (tre mesterpoeng).

I skrivende stund har vi ingen oversikt over hvilke lag dette gjelder - lag som er Askeladdenlag må gi beskjed om dette på e-post til ruter@bridge.no