Sølv til Heimdal i Champions Cup! (Oppdatert)

Etter en god round robin og en spennende semifinale mot regjerende olympiske mestre fra Nederland ble det tap i finalen mot Monaco for Heimdal BK i årets Champions Cup. Allikevel var dette tidenes beste norske prestasjon i turneringen og en klar fremgang for norsk bridge.

Sølv til Heimdal i Champions Cup! (Oppdatert)

På vinnerlaget til Monaco spilte Geir Helgemo og Tor Helness, så de norske farger var godt representert på toppen av seierspallen også. 

Resultat semifinaler:
Heimdal BK - Onstein 87 - 77
Monaco - Bamberger 96 - 68

Resultater finale:
Heimdal BK - Monaco 40 - 117

Sølvguttene:

F.v Per Erik Austberg - Allan Livgård - Glenn Grøtheim - Petter Tøndal - Terje Aa - Jan Tore Berg


 I morgen starter Champions' Cup for de beste mesterlagene fra Europa i Zagreb i Kroatia. De nasjonale mesterne fra de ti beste nasjonene i årets Europamesterskap sammen med vinnerne fra i fjor og et lag fra hjemmenasjonen skal gjøre opp om tittelen. Lørdag kveld skal årets vinnere kåres.

 De største favorittene er GS Allegra fra Italia som vant i 2015, og lagene fra Monaco og Nederland. Monaco stiller som vanlig med Geir Helgemo og Tor Helness. På det norske laget fra Heimdal spiller Per Erik Austberg-Jan Tore Berg, Glenn Grøtheim-Petter Tøndel og Allan Livgård-Terje Aa.
Det spilles først en full Round Robin over 11 runder av 10 spill. Lagene som plasserer seg som # 1-4 (5-8 og 9-12), spiller semifinaler og finaler.

Noen lenker: Round Robin. Resultatside. Bulletin. Lagene. BBO sendinger.