Skolemesterskapet i bridge

Vi er endelig klare for å arrangere skolemesterskap i bridge igjen! Skolemesterskapet er en turnering for ferske juniorer i skolealder. Terskelen for å være med er lav, og fokuset er på mestring og det sosiale. 

Skolemesterskapet i bridge

Turneringen går på Lillehammer 27. og 28. mai, med reise 26. og 29. mai. Det er samtidig som Marit Sveaas International Bridge Tournament, så det vil være mange bridgespillere samlet på Lillehammer den langhelgen, alt fra helt ferske juniorer til store verdensstjerner. 

Skolemesterskapet blir spilt som en Board-A-Match-turnering med fem kamper av fem spill både fredag og lørdag, med premiering i tre klasser; barneskole, ungdomsskole og videregående skole.

Terskelen for å bli med er lav, så det er fortsatt mulig å starte nye lag. NBF stiller med veiledning for de som ønsker å starte et lag. Det er for eksempel mulig å be barna invitere med seg tre venner og lære de opp rundt kjøkkenbordet. Det er også lov å satse større å håpe på å få med seg flere lag fra nærområdet. 

Vi gleder oss veldig til at juniorene kan samles til en morsom og inspirerende turnering! 

Les mer om skolemesterskapet her 

Om dere ønsker mer informasjon eller vil melde på et lag, kontakt Sofie Sjødal på sofie.sjodal@bridge.no eller 45 76 80 63.