Norske medaljer i VM i Orlando

I det pågående åpne VM i Orlando, USA, har akkurat Sølvi Remen tatt sølv i dameklassen på sitt transnasjonale lag, SMITH.  

Norske medaljer i VM i Orlando

På laget spilte Sølvi med Paula Leslie, Yvonne Wiseman, Nicola Smith, Kathrine Bertheau og Jessica Larsson. De tapte finalen for lag BAKER med relativt klar margin. Uansett er sølv en fantastisk prestasjon, og enda artigere er det med tanke på at Kathrine opprinnelig er norsk og Jessica har norsk kjæreste.

I tillegg tok våre to norske monegaskere, Geir Helgemo og Tor Helness, gull i åpen klasse. Vi gratulerer så mye til lag Zimmermann som i tillegg til Geir og Tor bestod av Pierre Zimmermann, Franck Multon, Michal Klukowski og Piotr Gawrys. De slo LAVAZZA med klar margin i finalen. 

Boye Brogeland og Espen Lindqvist måtte gi tapt i 8-delsfinalen, og de andre norske lagene røk enda tidligere. I par fikk Tor Eivind Grude og Christian Bakke en hederlig femteplass i B-finalen. Glenn Grøtheim og Petter Tøndal var eneste norske par som kvalifiserte seg til A-finalen, men de måtte reise hjem og kunne dermed ikke delta i selve finalen. 

En gratulasjon går også til våre svenske naboer som tok gull i par gjennom brødrene Michael og Ola Rimstedt.

Mesterskapet fortsetter med mix denne uken. 

GeO Tislevoll blogger om mesterskapet
Mesterskapssiden

(På bilde Sølvi Remen og Paula Leslie - bildet er hentet fra Sølvi's facebookside)