NM par 2022

Spillested for finalen i NM par 23.-25. september blir Quality Hotel Grand Larvik, med NBF Vestfold som arrangør.

NM par 2022

Den ordinære fristen for kvalifisering til NM par utløp søndag 8. mai.

Fire kretser har av forskjellige årsaker utsatt KM par til etter fristen.
Utvalg for Turneringsvirksomhet har forlenga fristen for å kunne få ekstraplasss i finalen basert på deltakelse til ut mai. Det innebærer at NBF Hordaland (14. mai) og NBF Øst-Finnmark (20. mai) kan få ekstra plass med stor nok deltakelse, mens NBF Hedmark og Oppland (27. august) og NBF Møre og Romsdal (dato ukjent) ikke vil kunne få noen ekstra plasser.

Plassfordeling er nå foretatt for sju av de ni plassene etter deltakelse, og lista over kvalifiserte par er oppdatert.

Utover plassene i KM par/NM semifinale er fjorårets norgesmestere for par og fjorårets juniornorgesmestere kvalifisert. På bridgefestivalen til sommeren kvalifiseres ytterligere sju par; norgesmestrene i mix-, dame- og veteranpar samt fire par fra NM monrad par. Dersom noen av vinnerne i mix-, dame- og veteranpar allerede er kvalifisert eller sier fra seg finaleplassen i NM par går denne/disse plassene til reservelista for kretsenes deltakelse. Den lista er trukket ved like plasseringer, og kretsene står i rangert rekkefølge.

NBF Vestfold arrangerer egen uttaksturnering for krestens medlemmer for de to ekstra plassene kretsen får som arrangør i august.