NM junior 2022

I helgen arrangeres NM junior 2022 med NBF Rogaland og Sandnes juniorbridgeklubb som arrangør. 

NM junior 2022

Turneringen starter lørdag kl 10:00 og avsluttes rundt kl 14:00 på søndag. 


(merk at lenken først er aktiv tett opp mot start)

Ekstra gledelig i år er at det også blir en egen rekruttpulje for de litt ferskere juniorene. De spiller færre spill og har mer fokus på det sosiale og artige. 


(merk at lenken først er aktiv tett opp mot start)

NBFs faste bulletinstab, Vegar Næss og Elisabeth Groseth, vil være tilstede og levere flotte bulletiner og hjemmesidestoff som vanlig. 
Disse vil publiseres på egen nettside for arrangementet:


Kampen om årets NM-tittel for de yngste vil nok sannsynligvis som vanlig stå mellom de etablerte landslagsparene. Men NM junior er en uforutsigbar turnering, så det kan godt dukke opp en overraskelse eller to. Fjorårsvinnerne, Ida Øberg og Marius Austad, vil nok håpe å vinne igjen, og sammen med Markus Lund og Nicolai H. Evenstad, vil de nok være de største forhåndsfavorittene. 

Etter at Ida i fjor ble den første kvinnelige vinneren av NM junior, så kanskje man kan håpe på det første rene jenteparet som vinnere? Da har artikkelforfatteren mest tro på Thea H. Hauge og Thea Indrebø. 
Uansett - husk å hei frem din favoritt!

Påmeldingsliste - fjorårets resultater


NM junior er en tradisjonell turnering med mange kjente bridgenavn som vinnere opp igjennom. Selv om antall juniorer ikke lenger er nok til at man kan ha regionale kvalifiseringer, så er det å krones norgesmestre et stolt øyeblikk for alle som får den æren.
Første gang NM junior ble arrangert var i 1971, og ikke ukjente Einar Asbjørn Brenne og Øystein Lerfald vant. Andre kjente navn som har vunnet er brødrene Mæsel, brødrene Stabell, Peter Marstrander, Glenn Grøtheim, Roar Voll, brødrene Høyland, Arild Rasmussen, Finn Brandsnes, Jørgen Molberg, Geir Helgemo, Kurt-Ove Thomassen, Svein Gunnar Karlberg, Boye Brogeland, Øyvind Saur, Kristoffer Hegge, Tor Eivind Grude og ikke minst den mestvinnende; Christian Bakke. 

Alle vinnere